Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

We leven momenteel in woelige tijden waarbij wij als bestuur als eerste aan de gezondheid denken van onze leden, wij hopen dat het goed met jullie en je familie gaat. Wij willen jullie graag verder informeren over hoe wij nu verder gaan.

Zoals jullie hebben gelezen op onze website en op facebook hebben wij de competitie stop gezet. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF en de NBF. Wij realiseren ons dat dit een flinke impact heeft op onze leden, maar jullie gezondheid staat voorop. Als bestuur zullen we de stand van zowel de dinsdag- als de donderdagavondleague aanhouden als definitieve uitslag. Aangezien we momenteel minder gebowld hebben is het bestuur aan het onderzoeken hoe we onze leden hiervoor kunnen compenseren. We denken momenteel aan het verlengen en/of vervroegen van de zomerleague en een slot/begin toernooi. Als wij hierover meer informatie hebben zullen wij jullie informeren volgens de normale wegen.

Kortom:
Einde seizoen 2019-2020;

  • Voor de jeugdleden, geen maandelijkse bijdrage meer vanaf maart;
  • Inschrijvingen huisleagues staan weer open voor seizoen 2020-2021;
  • Algemene ledenvergadering wordt verzet;
  • Bestuur zoekt naar alternatieve oplossingen om toch te kunnen bowlen.

Zoals sommige weten heeft het NBF de volgende maatregelen genomen:

  • Geen bowlen meer tot 31 mei.

Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de Nationale Trio (Jeugd) Leagues, Ton Zandboer Cup en georganiseerde toernooien. Indien het NBF met nieuws komt over de voortgang van de activiteiten zullen wij jullie hierover informeren.

Tenslotte nog enkele woorden van mij persoonlijk als bestuurslid. Bowlen doen we samen en samen zijn we de vereniging. Dit heeft wat mij betreft in deze periode een bijzondere betekenis. Juist nu, op de momenten waarop het coronavirus grote invloed heeft op de gezondheid, de economie en niet in de laatste plaats op onze manier van leven. Wij kunnen als vereniging op verschillende manieren invulling geven aan het samen doen door in deze periode wat extra aandacht te hebben voor elkaar. Bel, app, e-mail of schrijf een briefje aan de teamgenoten, of dat lid waarvan je weet dat hij of zij over weinig persoonlijke contacten beschikt of het gewoon moeilijk heeft. Wissel leuke herinneringen uit en bedenk met elkaar hoe jullie verder gaan het komend seizoen.

Respecteer de maatregelen van het kabinet en blijf gezond, zodat we na het voorbijgaan van deze crisis weer met elkaar kunnen genieten van onze mooie sport!

Want: BOWLING VERENIGING TILBURG ZIJN WE SAMEN!

Namens het bestuur,
Thijs Kruiver