Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Inschrijven

Binnenkort bij BVT
  

Nu de huisleagues weer zijn begonnen willen we u nog even wijzen op de volgende punten:

  • Het tijdens het bowlen gebruikelijke doorgeven van spares, strikes en ander lichamelijk contact is i.v.m. de Corona-maatregelen tijdelijk niet toegestaan.
  • Gelieve de volledige baanhuur per team uiterlijk 10 minuten voor aanvang gepast te voldoen bij het wedtrijdsecretariaat. Voor de dinsdag is dat 42 euro, voor de donderdag is het 31,50 euro. U heeft steeds een week de tijd om voldoende muntjes te verzamelen om gepast te betalen, als dit te veel werk is dan kunt u met het bestuur afspraken maken om voor het hele seizoen vooruit te betalen.
  • Volgens de huisregels van Dolfijn is het niet toegestaan om tijdens de league zelf meegebrachte etens- en/of drinkwaren te nuttigen. Het lijkt vanzelfsprekend maar helaas zijn er nog enkele spelers voor wie dit niet duidelijk is. Je neemt tenslotte ook niet je eigen wijn mee naar een restaurant.
  • Het wordt op zeer prijs gesteld als de spelers van een team in dezelfde (bowling)shirts spelen. We beoefenen een sport en dat willen we uitstralen. Bowlingshirts zijn sinds kort te bestellen via Dolfijn Proshop, maar een gewoon poloshirt kan natuurlijk ook.