Afdrukken
Categorie: Huisleagues
Hits: 801

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus verder versoepeld. Voor de (bowling)sport betekent dit onder andere dat de competities kunnen worden hervat, publiek onder voorwaarden weer welkom is en dat de horeca, ook onder voorwaarden, open mag tot 22:00 uur ’s avonds. De versoepelingen gaan in per 26 januari.

De versoepelingen gelden in principe voor zes weken, maar over drie weken volgt een nieuw weegmoment. Het bestuur is blij dat het kabinet het belang van (competitie)sporten inziet en versoepelingen doorvoert, waardoor iedereen weer wedstrijden kan spelen met publiek (veelal ouders van jeugdleden).

Houd je aan de regels!
Om ervoor te zorgen dat alles op een veilige manier gebeurt, zijn aan de complete set versoepelingen wel regels verbonden. De meest in het oog springende hebben we op een rijtje gezet. We vragen met klem aan alle bowlers, vrijwilligers en het publiek zich hier strikt aan te houden:

Kosten per team
Voor de komende weken worden de deelnamekosten in rekening gebracht voor de teams/spelers die aanwezig zijn. Mocht een team niet opdagen (wel s.v.p. tijdig afmelden bij het bestuur) of een team incompleet zijn, dan houden hier rekening mee. Dit vanwege het huidig aantal positief geteste mensen in Nederland en de mogelijke impact op bezetting van de teams.