Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Van 7 t/m 15 januari 2023 wordt voor de 3e keer in “Dolfijn | the plays to be” het 10e Storm Jeneverstad on Tour 50+ toernooi gespeeld.

De toernooiorganisatie nodigt u graag uit om deel te nemen aan dit grootste 50+ toernooi in Nederland. Je mag al aan alle 50+ toernooien in 2022 deelnemen als je dit kalenderjaar 49 bent of wordt! Een mooie kans dus voor deze groep om kennis te maken met het 50+ circuit.

Het inschrijfgeld is 45 euro. Je speelt 6 games Amerikaans speelwijze, 2 spelers per baan, 3 klassementen, t.w. HCP Dames, HCP Heren en Mixed scratch. Er zijn 48 finaleplaatsen (Top 8 Mixed scratch, Top 16 HCP Dames, Top 24 HCP Heren).

Jouw deelname stelt de toernooiorganisatie zeer op prijs. Inschrijven kan via de website www.senioropen.nl waar verder alle informatie te vinden is. Ook kan je daar de deelnemerslijst vinden en de vrije plaatsen. Het zou fijn zijn als de BVT-leden zich voor de eerste series melden.

Vrijwilligers gezocht
De toernooiorganisatie zoekt voor dit 50+ toernooi nog enkele vrijwilligers om mee te helpen dit fantastische event in goede banen te leiden. Het gaat met name om baancomissarissen en het helpen met spelers ontvangen en inschrijfgeld innen. Heb je interesse om een of meerdere dagen te helpen? Maak je interesse kenbaar via e-maildres: 

Meer informatie over het toernnooi? Klik hier.

Namens de toernooiorganisatie,
Ad van der Jagt