Zondag 7 mei werd de laatste speelronde in de Nationale Trio Leagues gespeeld.

NTL EreNTL Eredivisie: Valcke Bowling / Tilburg Dolphins – 3e plaats
In de Eredivisie was het spannend tussen Team Bowltech en Bowling Nieuwegein. De landskampioen van 2021-2022, de Tilburg Dolphins, had dit keer een bijrol in het spektakel. Ze konden namelijk op papier alleen nog tweede worden. Tilburg Dolphins werd de dagwinnaar met 16 punten en een teamgemiddelde van 230 gemiddeld, maar de echte winnaar werd Team Bowltech (met o.a. BVT-lid Youri Fens) met het behalen van het landskampioenschap.

Klik hier voor de NTL Eredivisie uitslagen en eindstand.

 

NTL 1e divisie B: Tilburg Dolphins 2 promoveert net niet
In de 1e divisie B heeft Tilburgs Dolphins 2 er alles aan gedaan om het gat van 7 punten met koploper Woonboulevard Cornelisland goed te maken. Helaas kwam Tilburg Dolphins net iets tekort (3 punten) bij de eindstreep.

Klik hier voor de NTL 1e divisie B uitslagen en eindstand.

Het bestuur feliciteert de Tilburg Dolphins met het behalen van de respectievelijke 3e en 2e plaats, maar ook Youri Fens met het behalen van het landskampioenschap.

 ntl ere  ntl 1b

 

 

Seizoen 2023-2024
De NBF en BVT nodigen alle teams van harte uit om volgend seizoen opnieuw de strijd aan te gaan in de Nationale Trio Leauges. De inschrijving voor het nieuwe seizoen is inmiddels geopend en alle benodigde informatie is hier te vinden. Natuurlijk zijn ook nieuwe teams welkom. Dus lijkt het jou wat om komend seizoen 8x op pad te gaan met jouw (vrienden)team en te spelen in verschillende bowlingcentra, op verschillende oliepatronen, tegen teams van jullie niveau?! Verzamel dan een team bij elkaar en schrijf je in.