De vereniging organiseert leagues op dinsdag- en donderdagavond. Spelers van elk niveau kunnen met en tegen elkaar spelen. Heb je je (vrienden)team nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang. Meld je team aan!

Dinsdagleague
We hebben inmiddels 9 officiële inschrijvingen mogen ontvangen. Dit betekent dat de league volgend seizoen doorgaat.

De dinsdagleague wordt eenmaal per maand gehouden. Deze league is ideaal voor nieuwe leden/teams om in te stromen, maar is ook geschikt voor de gevorderde bowler. De league begint om 20.00 uur en je speelt tegen twee tegenstanders (2 x 2 games). Iedere speeldag wordt er gekozen voor een ander oliepatroon, soms makkelijk en soms uitdagend.

Donderdagleague
De donderdagleague is van oudsher populair om competitie te bowlen. Helemaal aankomend seizoen. Op dit moment staat namelijk de teller op maar liefst 23 teams! In tegenstelling tot eerdere berichten is er nog gegarandeerd plaats voor 1 team (max. 24 teams)!

De donderdagleague wordt eenmaal per week gehouden. De league begint om 20.00 uur en je speelt tegen één tegenstander (1 x 4 games).

Een aantal donderdagen zal er niet worden gespeeld, het bowlinghuis kan dan alle banen verhuren voor recreatie. Dit zullen hoofdzakelijk de schoolvakanties zijn. In de weken dat er geen league is zal vereniging bij voldoende belangstelling een huistoernooi organiseren op maandag (of dinsdag) zodat je toch aan jouw wekelijkse speelavond komt.

N.B.: Op dit moment zijn er 23 teams, als er geen team meer bijkomt wordt het 24e team een boosterteam waar leden (reserves) tegen betaling kunnen spelen, of de kosten van de lege baan worden verdeeld over de 23 teams.

Inschrijving
Wil je meedoen met jouw team, wacht dan niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen! Inschrijven kan door het inschrijfformulier direct online in te vullen. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan wij plaatsen beschikbaar hebben dan zal op basis van inschrijf volgorde bepaald worden welke inschrijvingen definitief zijn. Is deelname niet mogelijk doordat wij de inschrijving wegens plaatsgebrek moeten annuleren, dan zullen we je team op de wachtlijst plaatsen.

Reservebank
Heb je geen team, maar wil je als (reserve)speler aansluiten bij een van de ingeschreven teams. Neem dan direct contact op met een van de teamcaptains om tot een afspraak te komen of plaats je oproep middels de 'reservebank'.

We zien je inschrijving graag tegemoet!