Singles League

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen zijn onze reguliere huisleagues tijdelijk niet mogelijk. Ook is er voor het bowlingcentrum een maximaal aantal bezoekers vastgesteld. Maar wij begrijpen dat u ook in deze tijden graag op competitief niveau een wedstrijd wil spelen. Vandaar dat wij in samenwerking met Dolfijn | the plays to be naar een oplossing hebben gezocht.

Op zondag 11 oktober zijn we gestart met een Singles-huisleague, waarbij u op zondagochtend 5 games speelt, afhankelijk van het aantal deelnemers speelt u met maximaal drie spelers op een banenpaar. Er is steeds één serie met plek voor maximaal 30 deelnemers. De aanvang van de serie is om 10 uur, na afloop wordt u verzocht om direct naar huis te gaan zodat de activiteiten van Dolfijn weer kunnen worden verhuurd aan een nieuwe groep van 30 personen.

Tijdens de Singles League hebben alleen spelers toegang tot het bowlingcentrum. Supporters, coaches, vrienden, familie en andere aanhang kunnen de wedstrijden thuis volgen via Lanetalk.

Het is de bedoeling om voorlopig op deze manier league te spelen, totdat wij onze leagues weer op een veilige wijze kunnen hervatten als de maatregelen worden aangepast.

Er wordt gespeeld in twee klassementen, scratch en handicap (80% van 210, max. 45). Alleen spelers die al hebben gespeeld in de huisleague kunnen deelnemen aan deze league. Het gemiddelde uit de huisleague is uw handicap voor de Singles League.

Speeldagen:
Vanaf 11 oktober op zondagochtend. Aanvang 10.00 uur.

Helaas zijn de coronamaatregelen vanaf 14 oktober zodanig aangescherpt dat sporten in competitieverband tijdelijk niet is toegestaan!

Deelnamekosten:
De kosten zijn ondanks de extra maatregelen lager dan de kosten per game die we ook voor onze huisleagues zouden gaan betalen. U betaalt dus € 15,00 per speeldag van vijf games.

Betaling is per speeldag per pinbetaling aan de counter. Contante betaling is niet mogelijk.

Uitsluitend via onderstaand formulier kun u steeds inschrijven voor de eerstvolgende speeldag van deze league. U ontvangt dan ook een bevestiging van uw deelname. Inschrijven en niet op komen dagen betekent een uitsluiting voor de rest van het seizoen. Graag alleen inschrijven voor de speeldagen die u wel kunt spelen!

Gezien de geldende maatregelen en het beperkte aantal plaatsen in deze league zal niet ieder BVT lid kunnen spelen op de dagen die gewenst zijn. Wij hopen op uw begrip.

De baanindeling op deze website is bindend. Zorg dat u op tijd aanwezig bent zodat iedere speeldag op tijd kan starten. Bij verhindering dient u dit tijdig aan te geven zodat wij eventueel een vervanger kunnen oproepen.

Verantwoord bowlen
We zijn gedwongen snel, daadkrachtig, flexibel en vindingrijk te handelen, maar moeten ook rekening houden met de langetermijngevolgen van onze acties als sportaanbieder. Wij denken dat binnen de huidige maatregelen dit het beste is wat we nu u kunnen aanbieden. Daarom hopen wij van harte dat u, gezien de complexiteit, dit als een goed alternatief beschouwd.

Wij hopen samen met u dat we snel weer onze geliefde bowlingsport mogen beoefenen. We missen het geluid van de vallende pins, maar nog meer de gezelligheid en plezier onderling. Hopelijk tot gauw. Hou vol en blijf gezond.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur BVT, Luc Jansen (leaguesecretariaat) en Thomas Dol (Dolfijn)

 

 

Uw gegevens:

Hieronder kunt u uw gegevens invullen. Als u bent ingelogd op deze site hebben wij uw naam en email al ingevuld.