Alle (oud-) leden van de BVT,

Sinds 1998 speelt een groeiend aantal spelers met een verstandelijke beperking een eigen competitie bij Dolfijn. Dit doen zij op de vrijdagavond van 19:00 – 20:00 uur en op de zaterdag van 12:00 – 13:00 en van 13:00 tot 14:00 uur onder begeleiding van een aantal ouders en vrijwilligers. De groepen bestaan uit maximaal 18 spelers die verdeeld over 6 banen proberen om zo hoog mogelijk te scoren of om zoveel mogelijk plezier te hebben, bij voorkeur beide.

Voor deze groep spelers zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen.

Wie zoeken wij?

  • (oud-) Bowlers die het leuk vinden om de basisbeginselen over te brengen aan die speler die daar om vragen.
  • Vrijwilligers die bereid zijn om aanwezig te zijn en aan te moedigen, een praatje te maken of schoen te strikken en die kunnen helpen bij het invoeren van de namen en bij een score correctie.

Wat vragen wij?

  • Vrijwilligers die regelmatig aanwezig zijn, minimaal 1x in de 3 weken maar bij voorkeur natuurlijk vaker.
  • Enthousiasme is belangrijker dan kennis van de doelgroep of bowling, al helpt dat laatste natuurlijk wel.
  • Vind je dit teveel maar ben je wel bereid om tijdens bijv. het clubkampioenschap of een voorronde van het Nederlands Kampioenschap Bowling te helpen als baancommissaris of om te helpen bij het organiseren van een huistoernooi dan komen wij ook graag met je in contact.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten loop dan tijdens een van de competities eens binnen om te kijken wie wij zijn, of stuur een mail naar .

Hopelijk zien wij je snel bij:
‘de Doordouwers’ G-Bowling Tilburg