thumbnailStudenten van Fontys hebben voor onze vereniging een mooie promo gemaakt voor het jeugdbowlen.

U gaat deze promo binnenkort ook zien op de verschillende Social Media. Delen wordt gewaardeerd!

Bekijk de promo op de jeugdpagina!

Op woensdag 5 oktober was de jeugd van BVT als eerste aan de beurt om het 50 jarig bestaan van Bowling Vereniging Tilburg te vieren. Dat deden ze met een teamtoernooi over twee games, waarbij de teams werden gevormd door de gemiddelden van de spelers. De speler met het hoogste gemiddelde werd gekoppeld aan de speler met het laagste gemiddelde enz.

Na twee games was dit de uitslag:

Waarom niet in clubverband?

Wij hebben in Tilburg een vereniging met ongeveer 130 leden van jong tot oud. Ook hebben we een aparte jeugdafdeling met een eigen bestuurslid, commissie, trainers en begeleiders. Het bowlen voor de jeugd kan vanaf ongeveer 8 jaar en loopt door tot 18 jaar.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe jeugdleden. Wij hebben nu ongeveer 30 jeugdleden die elke woensdagavond bij elkaar komen om een competitie te spelen en om les te krijgen van gediplomeerden trainers. De tijden zijn elke woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.

Meer informatie over de competitie en trainingen kan je hiernaast via het menu vinden. Heb je daarna nog steeds vragen stel ze via de contact pagina.

Subcategorieën